Кошик
1449 відгуків
+380 (99) 062-77-69
+380 (67) 772-44-13
Інтернет-магазин Імперія-TV
Кошик
Вакуумна електропіч Steba SV 50 Sous Vide (Су Вид), фото 2Вакуумна електропіч Steba SV 50 Sous Vide (Су Вид), фото 3Вакуумна електропіч Steba SV 50 Sous Vide (Су Вид), фото 4Вакуумна електропіч Steba SV 50 Sous Vide (Су Вид), фото 5

Вакуумна електропіч Steba SV 50 Sous Vide (Су Вид)

7 745 ₴

6 583,25 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 4551
Вакуумна електропіч Steba SV 50 Sous Vide (Су Вид)
Вакуумна електропіч Steba SV 50 Sous Vide (Су Вид)Готово до відправки
7 745 ₴6 583,25 ₴
+380 (99) 062-77-69
Vodafone
  • +380 (67) 772-44-13
    Киевстар
  • +380 (63) 742-51-66
    Life
+380 (99) 062-77-69
Vodafone
  • +380 (67) 772-44-13
    Киевстар
  • +380 (63) 742-51-66
    Life
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Вакуумна піч STEBA SV 50 Sous Vide

Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide – це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні високої якості продукції, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.

М'ясо є одним з найбільш дорогих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому готуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації у вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т. д.

При виробництві продуктів за технологією Sous Vide термін придатності більшості з них буде становити як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.

Термін придатності при технології приготування Sous Vide

Риба – 4-6 днів

Яловичина – 25-30 днів

Телятина – 25-30 днів

Свинина – 15-18 днів

М'ясо птиці – 10-18 днів

Овочі – до 45 днів.

 

Характеристики Вакуумна піч STEBA SV 50 Sous Vide:

  • Корпус з нержавіючої сталі

  • Зручний диск управління

  • Нагрів 20 л за 45 хв до 56°C

  • Точність 0,5°C

  • Циркуляція води: 8,0 л/хв

  • РК дисплей: температура, таймер до 99 год

  • Установка температури до 90°C

  • Компактний, зручний, мобільний

  • Використання в будь-якої ємності з глибиною від 15 см

  • Живлення: 230 V, 50 Hz, 800 W

  • Вага: 1,2 кг

  • Габарити: 375х80х155 мм

 

Країна бренд – STEBA (Німеччина)

Країна виробник - Китай

Гарантія 12 місяці

+38-097-220-19-71 Viber

+38-099-062-77-69 Vodafone

+38-067-772-44-13 Київстар

+38-063-742-51-66 Life

+38-044-599-59-20

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникSteba
Країна виробникНімеччина
Тип управлінняЕлектронне
Максимальна потужність печі800 Вт
Гарантійний термін12 міс
Додаткові функції і характеристики
ТаймерТак
ДисплейТак
ТерморегуляторТак
Максимальна температура нагріву90 град.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 6 583,25 ₴
  • Спосіб упаковки: .

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner