Вакуумна піч STEBA SV 200 Sous Vide
Готування в вакуумі— метод приготування їжі, при якому м'ясо або овочі поміщаються в пластиковий пакет з откачанным повітрям і повільно готуються при порівняно низькій і точно контрольованій температурі
Готування в вакуумі зазвичай проводиться при температурі близько 55-60 °C, для овочів використовуються і більш високі температури. Розігрів їжі проводиться протягом дуже тривалого часу, до 96 годин. Як і при інших прийомах повільної готування, тривале використання невисокої температури забезпечує рівномірну готовність по всій товщині приготавливаемого шматка м'яса або овочів. Завдяки використанню герметичного пластикового пакета продукти зберігають початковий рівень вологості.
Характеристики Вакуумна піч STEBA SV 200 Sous Vide
-
Об'єм: 12,5 л
-
Корпус з нержавіючої сталі
-
Установка температури з точністю до 0,1°C
-
Постійна циркуляція води 7,5 л/хв
-
LCD-дисплей з підсвічуванням і індикацією
-
Температура до 99°C
-
Приготування 50 порцій
-
Габарити: 285х415х270 мм
-
Вага: 6,2 кг
-
Живлення: 230 V, 50 Hz, 800 W
Страна бренд - STEBA (Германия)
Страна производитель – Китай
Гарантия 12 месяцев
+38-097-220-19-71 Viber
+38-099-062-77-69 Vodafone
+38-067-772-44-13 Київстар
+38-063-742-51-66 Life
+38-044-599-59-20
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Steba |
Країна виробник | Німеччина |
Тип управління | Електронне |
Об`єм | 12.5 л |
Максимальна потужність печі | 800 Вт |
Гарантійний термін | 12 міс |
- Ціна: 17 999 ₴
- Спосіб упаковки: .