Вакуумна піч STEBA SV 2 Sous Vide
Готування в вакуумі— метод приготування їжі, при якому м'ясо або овочі поміщаються в пластиковий пакет з откачанным повітрям і повільно готуються при порівняно низькій і точно контрольованій температурі
Готування в вакуумі зазвичай проводиться при температурі близько 55-60 °C, для овочів використовуються і більш високі температури. Розігрів їжі проводиться протягом дуже тривалого часу, до 96 годин. Як і при інших прийомах повільної готування, тривале використання невисокої температури забезпечує рівномірну готовність по всій товщині приготавливаемого шматка м'яса або овочів. Завдяки використанню герметичного пластикового пакета продукти зберігають початковий рівень вологості.
Головними перевагами даної моделі є:
-
Висока потужність.
-
Су вигляд має потужність 800 Вт. Завдяки цим показником електроприлад досягає необхідних температур швидко. Причому спеціальна розробка за новітніми технологіями дозволяє економити електроенергію.
-
Зручна панель управління.
-
Все, що вам необхідно знати про режим готування, відображається на надточному рідкокристалічному дисплеї. А необхідні в управлінні важелі і кнопки мають зрозуміле призначення, що допомагає навіть новачкові легко впоратися з апаратом у використанні.
-
Виключення похибки температур.
-
Виходячи з того, що для машин такого типу дуже важлива точність прогрівання, в цій моделі похибка температур становить самий мінімум - 0,5ºС. Саме тому ви можете не хвилюватися про те, що якусь страву не до кінця приготується.
-
Високоякісні матеріали.
-
Виробник перевіряє всі матеріали і комплектуючі вироби на відповідність стандартам якості. Корпус виконаний з нержавіючої сталі, яка при правильному догляді буде служити довгі роки. Тому ви можете бути впевнені в надійності і довговічності вироби.
-
Виходячи з того, що для машин такого типу дуже важлива точність прогрівання, в цій моделі похибка температур становить самий мінімум - 0,5ºС. Саме тому ви можете не хвилюватися про те, що якусь страву не до кінця приготується.
-
Високоякісні матеріали.
-
Виробник перевіряє всі матеріали і комплектуючі вироби на відповідність стандартам якості. Корпус виконаний з нержавіючої сталі, яка при правильному догляді буде служити довгі роки. Тому ви можете бути впевнені в надійності і довговічності вироби.
-
Стильний і модний дизайн.
Характеристики Вакуумна піч STEBA SV 2 Sous Vide
-
Потужність: 800 Вт
-
Зберігає корисні властивості і вітаміни в продуктах
-
Точний електронний контролер температури
-
Виняток «пересушування» продуктів
-
Рідкокристалічний дисплей
-
Варіння при низькій температурі (нижче 99ºс)
-
Легке очищення
-
Похибка температур до 0,5 °С
-
Корпус з нержавіючої сталі
-
Зйомна чаша з антипригарним покриттям
-
Габаритні розміри: 250x380x220 мм
-
Внутрішні габарити: 220x300x150 мм
-
Наявність таймера
-
Об'єм: 8 л
-
Вага: 4,5 кг
Країна бренд – STEBA (Німеччина)
Країна виробник - Китай
Гарантія 12 місяці
+38-097-220-19-71 Viber
+38-099-062-77-69 Vodafone
+38-067-772-44-13 Київстар
+38-063-742-51-66 Life
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Steba |
Країна виробник | Німеччина |
Тип управління | Електронне |
Об`єм | 8 л |
Максимальна потужність печі | 800 Вт |
Гарантійний термін | 12 міс |
Стан | Новий |
Додаткові функції і характеристики | |
Колір корпусу | Нержавіюча сталь |
Основні | |
Споживана потужність | 800 |
- Ціна: 8 250 ₴
- Спосіб упаковки: .