Кошик
1451 відгук
+380 (99) 062-77-69
+380 (67) 772-44-13
Інтернет-магазин Імперія-TV
Кошик
впередназад
Вакуумна електропіч Steba SV 60 Sous Vide (Су Вид), фото 2Вакуумна електропіч Steba SV 60 Sous Vide (Су Вид), фото 3Вакуумна електропіч Steba SV 60 Sous Vide (Су Вид), фото 4Вакуумна електропіч Steba SV 60 Sous Vide (Су Вид), фото 5Вакуумна електропіч Steba SV 60 Sous Vide (Су Вид), фото 6Вакуумна електропіч Steba SV 60 Sous Vide (Су Вид), фото 7

Вакуумна електропіч Steba SV 60 Sous Vide (Су Вид)

4 599 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 8239
Вакуумна електропіч Steba SV 60 Sous Vide (Су Вид)
Вакуумна електропіч Steba SV 60 Sous Vide (Су Вид)Немає в наявності
4 599 ₴
+380 (99) 062-77-69
Vodafone
  • +380 (67) 772-44-13
    Киевстар
  • +380 (63) 742-51-66
    Life
+380 (99) 062-77-69
Vodafone
  • +380 (67) 772-44-13
    Киевстар
  • +380 (63) 742-51-66
    Life
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Вакуумна піч Steba SV 60 Sous Vide

Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide – це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні високої якості продукції, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.

М'ясо є одним з найбільш дорогих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому готуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації у вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т. д.

При виробництві продуктів за технологією Sous Vide термін придатності більшості з них буде становити як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.

 

Термін придатності при технології приготування Sous Vide

Риба – 4-6 днів

Яловичина – 25-30 днів

Телятина – 25-30 днів

Свинина – 15-18 днів

М'ясо птиці – 10-18 днів

Овочі – до 45 днів.

 

Характеристики Вакуумна піч Steba SV 60 Sous Vide:

  • Потужність: 1200 Вт

  • Корпус з нержавіючої сталі

  • Зручний диск управління

  • 4 автоматичних програм

  • 3-кольорових індикатор нагріву режимів роботи

  • Нагрів 20 л за 45 хв до 56°C

  • Точність нагріву: 0,1°C

  • Циркуляція води: 8,0 л/хв

  • РК дисплей: температура, таймер до 99 год

  • Установка температури: від 25 до 90°C

  • Компактний, зручний, мобільний

  • Використання в будь-якої ємності з глибиною від 15 см

  • Живлення: 230 V, 50 Hz, 1200W

  • Вага: 0,9 кг

  • Габарити: 35х6х9,5 см

 

Країна бренд -  Steba (Німеччина)

Країна виробник – Китай

Гарантія 12 місяців

 

+38-097-220-19-71 Viber

+38-099-062-77-69 Vodafone

+38-067-772-44-13 Київстар

+38-063-742-51-66 Life

+38-044-599-59-20

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникSteba
Країна виробникНімеччина
Тип управлінняЕлектронне
Максимальна потужність печі1200 Вт
Гарантійний термін12 міс
Додаткові функції і характеристики
ТаймерТак
ДисплейТак
ТерморегуляторТак
Максимальна температура нагріву90 град.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 4 599 ₴
  • Спосіб упаковки: .

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner