Кошик
1857 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (99) 062-77-69
+380 (67) 772-44-13
Інтернет-магазин Імперія-TV
Кошик
впередназад
Вакуумна електропіч Steba SV 60 Sous Vide (Су Вид), фото 3
Вакуумна електропіч Steba SV 60 Sous Vide (Су Вид), фото 4
Вакуумна електропіч Steba SV 60 Sous Vide (Су Вид), фото 5
Вакуумна електропіч Steba SV 60 Sous Vide (Су Вид), фото 6
Вакуумна електропіч Steba SV 60 Sous Vide (Су Вид), фото 7
Вакуумна електропіч Steba SV 60 Sous Vide (Су Вид), фото 8

Вакуумна електропіч Steba SV 60 Sous Vide (Су Вид)

4 599 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 8239
Вакуумна електропіч Steba SV 60 Sous Vide (Су Вид)
Вакуумна електропіч Steba SV 60 Sous Vide (Су Вид)Немає в наявності
4 599 ₴
+380 (99) 062-77-69
Vodafone
  • +380 (67) 772-44-13
    Киевстар
  • +380 (63) 742-51-66
    Life
+380 (99) 062-77-69
Vodafone
  • +380 (67) 772-44-13
    Киевстар
  • +380 (63) 742-51-66
    Life
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Вакуумна піч Steba SV 60 Sous Vide

Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide – це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні високої якості продукції, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.

М'ясо є одним з найбільш дорогих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому готуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації у вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т. д.

При виробництві продуктів за технологією Sous Vide термін придатності більшості з них буде становити як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.

 

Термін придатності при технології приготування Sous Vide

Риба – 4-6 днів

Яловичина – 25-30 днів

Телятина – 25-30 днів

Свинина – 15-18 днів

М'ясо птиці – 10-18 днів

Овочі – до 45 днів.

 

Характеристики Вакуумна піч Steba SV 60 Sous Vide:

  • Потужність: 1200 Вт

  • Корпус з нержавіючої сталі

  • Зручний диск управління

  • 4 автоматичних програм

  • 3-кольорових індикатор нагріву режимів роботи

  • Нагрів 20 л за 45 хв до 56°C

  • Точність нагріву: 0,1°C

  • Циркуляція води: 8,0 л/хв

  • РК дисплей: температура, таймер до 99 год

  • Установка температури: від 25 до 90°C

  • Компактний, зручний, мобільний

  • Використання в будь-якої ємності з глибиною від 15 см

  • Живлення: 230 V, 50 Hz, 1200W

  • Вага: 0,9 кг

  • Габарити: 35х6х9,5 см

 

Країна бренд -  Steba (Німеччина)

Країна виробник – Китай

Гарантія 12 місяців

 

+38-097-220-19-71 Viber

+38-099-062-77-69 Vodafone

+38-067-772-44-13 Київстар

+38-063-742-51-66 Life

+38-044-599-59-20

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникSteba
Країна виробникНімеччина
Тип управлінняЕлектронне
Максимальна потужність печі1200 Вт
Гарантійний термін12 міс
Додаткові функції і характеристики
ТаймерТак
ДисплейТак
ТерморегуляторТак
Максимальна температура нагріву90 град.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 4 599 ₴
  • Спосіб упаковки: .

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner