Кошик
1451 відгук

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (99) 062-77-69
+380 (67) 772-44-13
Інтернет-магазин Імперія-TV
Кошик
Вакуумна електропіч Steba SV 75 Sous Vide (Су Вид), фото 2Вакуумна електропіч Steba SV 75 Sous Vide (Су Вид), фото 3Вакуумна електропіч Steba SV 75 Sous Vide (Су Вид), фото 4

Вакуумна електропіч Steba SV 75 Sous Vide (Су Вид)

8 850 ₴

7 522,50 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 7576
Вакуумна електропіч Steba SV 75 Sous Vide (Су Вид)
Вакуумна електропіч Steba SV 75 Sous Vide (Су Вид)Готово до відправки
8 850 ₴7 522,50 ₴
+380 (99) 062-77-69
Vodafone
  • +380 (67) 772-44-13
    Киевстар
  • +380 (63) 742-51-66
    Life
+380 (99) 062-77-69
Vodafone
  • +380 (67) 772-44-13
    Киевстар
  • +380 (63) 742-51-66
    Life
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Вакуумна піч STEBA SV 75 Sous Vide

 

Технологія Sous Vide в буквальному перекладі означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія Sous Vide – це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні високої якості продукції, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.

М'ясо є одним з найбільш дорогих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому готуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації у вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т. д.

При виробництві продуктів за технологією Sous Vide термін придатності більшості з них буде становити як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.

Термін придатності при технології приготування Sous Vide

Риба – 4-6 днів

Яловичина – 25-30 днів

Телятина – 25-30 днів

Свинина – 15-18 днів

М'ясо птиці – 10-18 днів

Овочі – до 45 днів.

 

Характеристики Вакуумна піч STEBA SV 75 Sous Vide:

 

  • Потужність: 800 Вт

  • Тип: Су-види

  • Тип управління: Сенсорний

  • Тип дисплея: ЖК

  • Відображення на дисплеї: поточна температура, таймер

  • Регульована температура: хв 20 °C - макс 90 °C

  • Таймер: 99 год

  • Апарат: Водонепроникний відповідно до IPX 7

  • Нагріває 20 літрів приблизно за 45 хв до 56 °C: відхилення макс. 0,1°C

  • Циркуляція води: 12 л / хв

  • Точний електронний контроль температури: до 90 °C

  • Мінімальна глибина каструлі:15 см

  • Легка чистка

  • Висока точність, компактний і зручний

  • Вага, кг: 1.6

  • Габарити, см: 39x7.5x11.5

  • Живлення: 230 V, 50 Hz, 800 W

  • Колір: Чорний, Нержавіюча сталь

 

 

Країна бренд – STEBA (Німеччина)

Країна виробник - Китай

Гарантія 12 місяці

+38-097-220-19-71 Viber

+38-099-062-77-69 Vodafone

+38-067-772-44-13 Київстар

+38-063-742-51-66 Life

+38-044-599-59-20

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникSteba
Країна виробникНімеччина
Тип управлінняЕлектронне
Максимальна потужність печі800 Вт
Гарантійний термін12 міс
Додаткові функції і характеристики
ТаймерТак
ДисплейТак
Користувальницькі характеристики
Колір корпусуЧорний/сріблястий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 7 522,50 ₴
  • Спосіб упаковки: .

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner